R

Overal in Europa bereikbaar

R

Van -30° tot 30° vervoer

R

24/7 bereikbaar

Wat is transport precies?

Transportdiensten zijn diensten die ervoor zorgen dat mensen of goederen van de ene naar de andere plaats vervoerd worden. Dit kan op verschillende manieren gebeuren, zoals met de auto, het openbaar vervoer, of met het vliegtuig. Transportdiensten zijn dus bedrijven of organisaties die zich bezighouden met het vervoer van mensen of goederen. Ze zorgen ervoor dat mensen of goederen op tijd op de juiste plaats aankomen. Transportdiensten zijn vaak ook verantwoordelijk voor het laden en lossen van goederen, het inpakken van goederen voor verzending, en het afhandelen van douaneformaliteiten bij het vervoer van goederen naar het buitenland. Transportdiensten zijn dus een belangrijk onderdeel van de economie en spelen een cruciale rol in het vervoer van goederen en mensen over de hele wereld.

Wat zijn de diensten die Starrtrans aanbiedt?

Starrtrans bied verschillende soorten van transport aan. Zo zijn er mogelijkheden voor de standaard koerierdienst, sneltransport, ADR transport, koel- en vriestransport. Bekijk het onderdeel Services voor meer informatie of neem contact met ons op over de mogelijkheden.

Hoe kan ik mijn zending bij Starrtrans aanmelden?

Het is erg gemakkelijk om een nieuwe zending aan te melden bij Starrtransport. Een medewerker van Starrtrans zit voor u klaar om de nieuwe zending te verwerken. Het aanmelden gaat via het contactformulier bij het onderdeel contact.

Kan ik bij Starrtrans terecht voor het vervoer van gevaarlijke stoffen?

Het vervoeren van gevaarlijke stoffen kunt u overleggen met een van onze medewerkers.

Wat zijn de betaalmogelijkheden bij Starrtrans?

Er zal altijd een factuur worden opgesteld, hieruit kunt u het bedrag overmaken. Voor andere betaalmogelijkheden kunt u terecht bij een van onze medewerkers.

Hoe kan ik contact opnemen met Starrtrans?

U kunt het contactformulier vinden in het onderdeel contact.

Is Starrtrans gespecialiseerd in het vervoer naar specifieke landen of regio's?

Starrtransport verzorgd nationaal en internationaal transport. Vanuit heel Nederland is het mogelijk om pakketten te verzenden en ontvangen. Starrtransport is gevestigd in Breda en is daarom gespecialiseerd in transport in de regio van Breda. Transport ook mogelijk in andere steden als Eindhoven, Amsterdam, Den Haag, Utrecht, Groningen, Rotterdam en nog veel meer. Neem contact met ons op over de mogelijkheden en tarieven voor uw verzendopdracht.

Is Starrtrans gecertificeerd voor het vervoer van bepaalde goederen?

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Kan ik bij Starrtrans terecht voor het vervoer van koel- en vriesgoederen?

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Kan ik bij Starrtrans terecht voor het vervoer van gevaarlijke stoffen?

Ja ook voor ADR goederen kun je bij ons terecht. 

Is Starrtrans gecertificeerd voor het vervoer van bepaalde goederen?

Starrtrans voldoet aan wat voorheen de HACCP richtlijnen waren, dit valt nu onder de ISO 9001. Wij zijn bezig met de transitie naar de nieuwe certificaten.

Kan ik bij starrtrans terecht voor het vervoer van koel- en vriesgoederen?

Ja voor al het geconditioneerd vervoer kun je bij ons terecht.

Biedt Starrtrans ook een rittenplanning en track & trace-service?

Nee wij bieden geen rittenplanning of track & trace service. Bij een vaste samenwerking zijn dit wel onderwerpen die in overleg met de klant tot realisatie kunnen komen.

Hoe zorgt Starrtrans voor de veiligheid van mijn zending?

Alle voertuigen zijn vanuit de cabine af te sluiten, voor bepaalde waardevolle goederen kan er een voertuig ingezet worden wat voorzien is van extra verzegeling.

Kan ik bij Starrtrans terecht voor het vervoer van oversize goederen?

Ook voor oversized goederen kun je bij Starrtrans terecht, daarnaast kunnen wij ook goederen vervoeren welke bijvoorbeeld gelost moeten worden dmv autolaadkraan.

Hoe houdt Starrtrans rekening met het milieu tijdens het vervoer van mijn zending?

Ons wagenpark wordt constant vernieuwd en verbeterd waardoor al onze voertuigen voldoen aan de strenge milieueisen, alle voertuigen die op dit moment deel uitmaken van ons wagenpark voldoen minimaal aan de EURO V eisen. Daarnaast met ons oog op de toekomst zijn wij bezig om te kijken wat binnen onze sector mogelijk is qua alternatieve brandstoffen.

Biedt Starrtrans ook opleidingsmogelijkheden voor chauffeurs aan?

Binnen Starrtrans kunnen chauffeurs doorgroeien in de richting welke zij zelf op willen gaan, omdat Starrtrans zeer divers is qua werkzaamheden biedt dit een hoop verschillende richtingen voor de chauffeur om zich in te kunnen ontwikkelen.