Over Ons

Starrtrans is gespecialiseerd in nationale en internationale koeriersdiensten. Korte communicatielijnen, meedenken en een flexibele instellingen zijn voor ons eigenschappen die vanzelfsprekend zijn. Naast onze koeriersdiensten bieden wij oplossingen voor lijndiensten, vaste routes of maatwerkvervoer.

Wij vinden uw klanten net zo belangrijk als onze eigen klanten. Onze dienstverlening heeft als uitgangspunt om uw zending vlekkeloos en zorgeloos te laten verlopen. Betrouwbaarheid, snelheid en kwaliteit zijn de sleutelwoorden van ons bedrijf.


Ons wagenpark

Het wagenpark van Starrtrans bestaat uit verschillenden auto’s, bestelbusjes en vrachtwagens. Het maakt dus niet uit hoe groot uw zending is, wij beschikken over een vervoersmiddel van het juiste formaat. Zo kunnen wij u een snel en betrouwbaar transport garanderen.


Caddy
Caddy

Type: Bestelwagens

Laadvermogen: 750 kg | LxBxH: 179x148x123 cm

Transporter
Transporter

Type: Bestelbus

Laadvermogen: 1000 kg | LxBxH: 257x169x141 cm

Bakwagen
Bakwagen

Type: Bakwagens met laadklep

Laadvermogen: 1500 kg | LxBxH: 385x210x190 cm

Sprinter
Sprinter

Type: koelwagen

Laadvermogen: 1500 kg | LxBxH: 405x120x170 cm

Wat onze klanten zeggen:


Vriendelijke medewerker! Erg meedenkend en behulpzaam! Een echte aanrader als je op zoek bent naar een betrouwbare koeriersbedrijf!

Theo Groothuijzen

Altijd flexibel en zeer klantvriendelijk. Zeer belangrijk, omdat zij als het ware ook een verlengstuk zijn geworden van mijn bedrijf.

Tineke van Aalst
Iets te vervoeren? Neem contact met ons op!
CONTACT