R

Overal in Europa bereikbaar

R

Van -30° tot 30° vervoer

R

24/7 bereikbaar

| Onze professionals

Ons profesionele team is toegewijd aan het bieden van efficiënte en kosteneffectieve oplossingen voor al uw transport-logistieke behoeften. Met jarenlange ervaring in de branche hebben we kennis en expertise om een breed scala aan zendingen te verwerken. Ons team zorgt ervoor dat uw goederen op tijd worden afgeleverd, elke keer weer met een hoog niveau van zekerheid, veiligheid en beveiliging.

Kies daarom ons profesionele logistieke team voor al uw verzendbehoefte en ervaar de gemoedsrust die voortkomt uit de wetenschap dat uw goederen in de juiste handen zijn.

| Onze vloot 

Het wagenpark van Starrtrans bestaat uit verschillenden moderne auto’s, bestelbusjes en vrachtwagens. Deze zijn goed onderhouden en worden regelmatig gekeurd. De capaciteit en functies variëren per model zodat wij een zo efficiënt mogelijk voertuig kunnen leveren op basis van uw wensen. 

Wij beschikken over een vervoersmiddel van het juiste formaat. Zo kunnen wij u een snel en betrouwbaar transport garanderen.

CADDY

Type: Bestelwagens

Laadvermogen: 750 kg | LxBxH: 179x148x123 cm

TRANSPORTER

Type: Bestelbus

Laadvermogen: 1000 kg | LxBxH: 257x169x141 cm

BAKWAGEN

Type: Bakwagens Met Laadklep

Laadvermogen: 1500 kg | LxBxH: 385x210x190 cm

SPRINTER

Type: Koelwagen

Laadvermogen: 1500 kg | LxBxH: 405x120x170 cm

| Veiligheid & Duurzaamheid

We hanteren strenge veiligheidsprotocollen en regelmatig worden onze voertuigen en chauffeurs gecontroleerd om ervoor te zorgen dat alles aan hoge veiligheidsstandaarden voldoet.

Daarnaast heeft Starrtrans ook duurzaamheid hoog in het vaandel staan. We werken continu aan het verminderen van ons milieu-impact door bijvoorbeeld hypereffiënte route planning zodat benzine gebruik geminimaliseerd wordt.   

| 24/7 Spoedtransport

Met onze uitgebreide vloot van moderne transportvoertuigen en ervaren chauffeurs zijn we instaat om uw goederen optijd te leveren, zelfs buiten kantoortijden.

Of het nu gaat over kleine of grote partijen, regionaal of internationaal Starrtrans biedt altijd een hoge maat van snelheid in onze leveringen.

Daarom zijn wij een ideale partner voor uw behoeften, op elk moment van de dag.

| Tarieven

De tarieven die gefactuurd worden zijn gebaseert op meerdere factoren. Zoals de afstand, afmetingen en gewicht van de lading of wat de type vracht is.

U kunt het beste contact opnemen met een van onze medewerkers om een duidelijk beeld te ontvangen van uw persoonlijke tarief.