Spring naar content

Ons wagenpark, staat klaar voor uw bedrijf.

Bij Starrtrans Transport laten we onze passie voor innovatie en kwaliteit tot leven komen in ons moderne wagenpark. Elk voertuig in ons wagenpark is zorgvuldig uitgerust met top-of-the-line opties om ervoor te zorgen dat jouw zendingen naadloos van A tot Z worden geleverd.

 

De Starrtrans Caddy

Deze iconische Starrtrans Caddy vertegenwoordigt niet alleen een voertuig uit ons wagenpark, maar ook een stukje geschiedenis in ons bedrijf.

Met zijn robuuste uiterlijk en vertrouwde embleem straalt deze orginele Caddy een tijdloze elegantie uit. Voor de echte oude rotten onder ons roept hij herinneringen op aan de beginjaren, toen elke kilometer op de weg een nieuw hoofdstuk in ons verhaal betekende.

Specificaties van onze Caddy;

  • Laadvermogen: 750 kg
  • LxBxH: 179 x 148 x 123 cm

De Starrtrans Transporter

De Starrtrans Transporter, een ware blikvanger in ons wagenpark. Met zijn robuuste ontwerp en vertrouwde embleem vertelt deze Transporter niet alleen het verhaal van efficiënte leveringen, maar ook van ons streven naar transportperfectionisme

Specificaties;

Type: Bestelbus

  • Laadvermogen: 1000 kg
  • LxBxH: 257x169x141 cm

De Starrtrans Sprinter

Ontdek de kracht van onze Starrtrans Sprinter, de ultieme koelwagen voor geconditioneerd transport. Met geavanceerde koeltechnologieën biedt deze Sprinter niet alleen optimale temperatuurregeling, maar ook de betrouwbaarheid en efficiëntie die je nodig hebt voor de meest gevoelige ladingen.

Specificaties;

Type: Koelwagen

  • Laadvermogen: 1500 kg
  • L x B x H: 405x120x170 cm

De Starrtrans Bakwagen

Ontdek de veelzijdigheid van onze Starrtrans Bakwagen. Met zijn robuuste ontwerp en ruime laadruimte biedt deze bakwagen de perfecte oplossing voor diverse transportbehoeften. Of het nu gaat om leveringen, verhuizingen of logistieke uitdagingen, de StarrTrans Bakwagen staat garant voor betrouwbaarheid en efficiëntie op de weg.

Specificaties;

Type: Bakwagens Met Laadklep

  • Laadvermogen: 1500 kg
  • LxBxH: 385 x 210 x 190 cm

Spoedzending?

Heeft u een spoedzending die verzonden moet worden?
Geen zorgen, Starrtrans Transport staat voor u klaar!
Neem direct contact met ons op voor een vrijblijvende prijsopgave.

Heeft u vragen?

Wij staan klaar om u te helpen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen! Als uw vraag hier niet wordt beantwoord, kunt u ook onze FAQ – pagina raadplegen

Liever even bellen?

Bellen kan via : +31 (0)76 532 90 34

Chat openen
Goededag 👋
Hoe kunnen wij jou van dienst zijn?