Spring naar content

Hoe klanten denken over onze samenwerking

Bij Starrtrans Transport geloven we dat het hart van een succesvol transportbedrijf ligt in het wagenpark. Ons ultramoderne en gevarieerde wagenpark vormt de ruggengraat van onze dienstverlening, waardoor we in staat zijn om jouw zendingen met maximale efficiëntie en ongeëvenaarde veiligheid te behandelen.

ESTHER VENROOY

Echt een aanrader! We zijn zéér tevreden over Starrtrans sneltransport. We hebben goede inpakinstructies en tips van hen gekregen. Sterke hardwerkende jongens, niets is gebroken of beschadigd. En alles in één dag. Supergoede service. Top!

 

Esther Venrooy | Particulier
Smartfolie

SMARTFOLIE

We hadden een klein foutje gemaakt in een verzonden bestelling. Nadat onze klant ons belde en meldde dat er een item ontbrak, waardoor het project niet kon worden voltooid, hebben we meteen contact opgenomen met Starrtrans. We vroegen hen of ze een spoedlevering konden regelen van Breda naar Den Haag.

Tot onze grote verbazing stond de eigenaar zelf binnen 15 minuten voor onze deur om het pakket in ontvangst te nemen. Hierdoor kon het binnen slechts 1 uur in Den Haag worden geleverd. Dit is wat ik noem, echte service! Geen arrogante eigenaar of bedrijf, ze staan allemaal klaar om uitstekende service te bieden.

Dank aan Starrtrans voor hun snelle en efficiënte oplossing. We zijn zeer tevreden met hun professionaliteit en bereidheid om ons uit de brand te helpen. Een absolute aanrader voor iedereen die op zoek is naar betrouwbare leveringsdiensten.

Bedankt team Starrtrans 🦾!

 

Zekria Samad | Eigenaar
Chat openen
Goededag 👋
Hoe kunnen wij jou van dienst zijn?